Omaishoitajien vertaistukiryhmä

Omaishoitajien vertaistukiryhmä on tarkoitettu virallisille sekä "epävirallisille" omaishoitajille. Se on keskusteluryhmä, missä toisten henkinen tuki on tärkeää. Ryhmä on myös omaishoitajan purku paikka, mihin voi tuoda arjen ilot, surut ja huolen aiheet. Vertaistukiryhmässä vierailee tarvittaessa asiantuntijoita ryhmää kiinnostavista aiheista. Ryhmän tarkoituksena on olla virkistävä hengähdyshetki arjen tärkeän, mutta välillä kovin raskaan työn keskellä.  RYhmä kokoontuu pääsääntöisesti seurakuntatalolla kuukauden viimeisenä maanantaina klo 12.00-14.00. 

Kokoontumiset keväällä 2023:

Ma 30.1.

Ma 27.2.

Ma 27.3.

Ma 24.4.

Ma 29.5.

 

Ovet -valmennus Merikarvialla toukokuussa 2023

 

Satakunnan Omaishoitajat ry ja Merikarvian seurakunta järjestävät neljänä peräkkäisenä viikkona koulutusta Omaishoitajille. Valmennus on tarkoitettu erityisesti sellaisille omaisille, joiden perheissä omaishoitotilanne on uusi.  Sisältönä on ajankohtaista ja käytännöllistä apua omaishoitaja arkeen. Kokoonnutaan 4 tuntia kerrallaan.  Koulutus on maksuton. Ilmoittautuminen viimeistään 3.5. numeroon 0404805754 /Helena Valli  

 

Päivänkakkara nojaa puutolppaan. Kuvassa teksti: Jokainen tarvitsee joskus tukea, mihin nojata.

Keskiviikkona 22.3. Omaishoitajille järjestetään avoin kahvila seurakuntatalolla klo 13-15. Paikalla työntekijöitä Satakunnan Omaishoitajat ry:sta sekä Satakunnan hyvinvointialueelta omaishoidosta vastaava palveluohjaaja. Tervetuloa kahville, kyselemään tietoa ja keskustelemaan toisten omaishoitajien kanssa.