Lapsille ja heitä kotona hoitaville aikuisille on yhteisiä perhekerhoja, joissa lapset saavat mahdollisuuden tutustua toisiinsa ja oppia leikkikavereiden kanssa uusia taitoja ja puolestaan aikuiset saavat vertaistukea toisistaan. Yhdessä vietetty kahvihetki on myös kivaa vaihtelua lapsiperheen arkeen.

VIETÄMME KERHOISSAMME KESÄLOMAA KESÄ-, HEINÄ- JA ELOKUUN PUOLEENVÄLIIN ASTI, mutta sen jälkeen suunnitelmissa ovat :

Maanantaisin, kerran kuukaudessa: Iltakerho

Seukkarin arkiehtoon kattaus lapsiperheille- kerhoa, jossa klo 17 alkaen tarjoamme päivällisen ja sen jälkeen leikki ja peli mahdollisuuksia eri ikäisille lapsille. Kerhoa pidetään noin kerran kuukaudessa, tähän kerhoon on ilmoittautuminen samana päivänä noin klo 12 mennessä, jotta pystymme valmistamaan ruokaa sopivan määrän.

Tarvikeainemaksu 5 €/ perhe. Se maksetaan käteisellä lehmäkippoon.

 

Torstaisin, joka viikko: 

klo 10 - 12.30 kokoontuvat Torstain tenavat;  yhdessäoloa ja kahvittelua ja mikrossa voi lämmittää omatahtisesti myös lounasta. Juttelu- ja leikkiseuraa kaikille. Leikin tohinassa myös pieni lauluhetki, Tähän kerhoon ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.

 

Pyhäkoulutoiminta on meillä arki-iltaisin :

Noin kerran kuukaudessa vapaaehtoiset pyhisopettajat järjestävät Pizzaperjantai -pyhiksen, jolloin leipomishomman jälkeen yhdessä syödään pizzaa ja sen jälkeen vietetään pieni pyhishetki. 

Jos haluat lisätietoa, soittele Päiville ja Anitalle elokuun puolesta välistä alkaen 0401976510

TAIVAAN ISÄN SIUNAUSTA KESÄN VIETTOONNE JA NÄHDÄÄN LOPPUKESÄLLÄ,

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA!

 

 

 

Retkipäivä Nuortenniemessä.