Lapsille ja heitä kotona hoitaville aikuisille on yhteisiä perhekerhoja, joissa lapset saavat mahdollisuuden tutustua toisiinsa ja oppia leikkikavereiden kanssa uusia taitoja ja puolestaan aikuiset saavat vertaistukea toisistaan. Yhdessä vietetty kahvihetki on myös kivaa vaihtelua lapsiperheen arkeen.

 

Maanantaisin, kerran kuukaudessa: Iltakerho

29.1.2024  jatkamme Seukkarin arkiehtoon kattaus lapsiperheille-nimistä kerhoa, jossa klo 17 alkaen tarjoamme päivällisen ja sen jälkeen leikki ja peli mahdollisuuksia eri ikäisille lapsille. Kerhoa pidetään noin kerran kuukaudessa, kevään muut kerrat ovat 4.3, 8.4 ja 6.5...........tähän kerhoon on ilmoittautuminen samana päivänä noin klo 12 mennessä, jotta pystymme valmistamaan ruokaa sopivan määrän.

Tarvikeainemaksu 5 €/ perhe. Se maksetaan käteisellä lehmäkippoon.

 

Torstaisin, joka viikko: 

klo 10 - 12.30 kokoontuvat Torstain tenavat;  yhdessäoloa ja kahvittelua ja mikrossa voi lämmittää omatahtisesti myös lounasta. Juttelu- ja leikkiseuraa kaikille. Leikin tohinassa myös pieni lauluhetki

 

Pyhäkoulutoiminta on meillä arki-iltaisin :

Noin kerran kuukaudessa vapaaehtoiset pyhisopettajat järjestävät Pizzaperjantai -pyhiksen, jolloin leipomishomman jälkeen yhdessä syödään pizzaa ja sen jälkeen vietetään pieni pyhishetki. Kevään pizzaperjantait ovat 26.1, 22.3 ja 26.4 ja aina klo 17-19 .

Jos haluat lisätietoa, soittele Päiville ja Anitalle 0401976510

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA!.

Jos jokin asia kerhoissa mietityttää, kysele tarkemmin lastenohjaajilta, puh. 040-197 6510.

 

 

Retkipäivä Nuortenniemessä.