Seurakunta järjestää kehitysvammaisille ryhmätoimintaa, hartaushetkiä, virkistysleiripäiviä sekä retkiä mahdollisuuksien mukaan.

Perjantaina 11.6. pidetään virkistyspäivä poikkeuksellisesti seurakuntatalolla klo 9.15-14. Ilmoittautumiset p.0404805754/ Helena Valli tai työkeskuksen työntekijöille 4.6. mennessä.

Askartelu- ja hartaushetket muuttuivat pandemian myötä Laulu- ja hartaushetkiksi Työkeskuksella. Yhteisissä hetkissä on mahdollisuus jakaa myös iloja ja suruja elämässä. Tapaamiset ovat kerran kuukaudessa.

Leirin osallistujien kuva merenrannalla laiturilla.
Nuortenniemen virkistysleiri

Jo vuodesta -86 on vietetty kesällä Erityisryhmän Virkistysleiriä Nuortenniemen leirikeskuksessa. Leirillä tai leiripäivissä nauretaan, lauletaan, askerrellaan, ulkoillaan ja hiljennytään Taivaan Isän edessä. Usein leirillä on vieraillut myös Riikka-pappi. Tärkeä lenkkikohde on ollut Trolssin kirjasto (kuva).