Käsityökerho

Käsityökerho on toiminnallinen ryhmä, missä on mahdollisuus tehdä omia tai talkoo käsitöitä. Ideana on kokoontua yhteen ja samalla voi vaihtaa ajatuksia muiden kanssa. Kerho kokoontuu seurakuntatalolla joka toinen torstai klo 12.00-13.30. Kerhoa vetää diakoni Helena Valli.

Käsityökerho on tauolla rajoituksista johtuen.

Tiistaipiiri

Tiistaipiiri kokoontuu Kuvaskankaan Kylätalolla kuukauden ensimmäisenä tiistaina klo 13.00-14.30. Kerhossa lauletaan, siellä on hartaus ja keskustelemme kerhokerran aiheesta. Mukana tietokilpailuja ja tehtäviä. Kerhoa pitää diakoni Helena Valli.

Tiistaipiiri on tällä hetkellä tauolla, johtuen koronarajoituksista.

Wassan kerho

Kerho kokoontuu Wassan päivätoimintakeskuksen tiloissa kerran kuukaudessa maanantaisin klo 14.00-15.00. Kerho on kokoavaa ja virkistävää toimintaa ja se on tarkoitettu Oloneuvoksentiellä ja lähialueilla asuville ikäihmisille. Kerhossa ei ole tarjoilua. Kerhoa pitää diakoni Helena Valli.

Wassan kerho on tällä hetkellä tauolla, johtuen koronarajoituksista.

vaaleanpunaisten ja valkoisten tulppaanien kimppu lasimaljakossa

Yksin ja yhdessä ryhmä

Ryhmä kokoontuu Seurakuntatalolla kerran kuukaudessa tiistaina klo 13.00-14.30. Ryhmä on tarkoitettu yksin eläville tai yksinäisyyttä kokeville aikuisille. Ryhmän tarkoituksena on lisätä sosiaalisia suhteita, virkistää ja antaa vaihtelua arkeen. Ryhmää vetää diakoni Helena Valli.

Ryhmä on tällä hetkellä tauolla koronarajoitusten vuoksi.