Toivon Säveliä-ilta lähetyksen hyväks

to 7.10. kello 18.00 - 20.00
Toivon Säveliä-ilta lähetyksen hyväksi
Seurakuntatalo

Toivon Säveliä-ilta lähetyksen hyväksi Evankelista Samu Saarinen vierailee Merikarvialla. Musiikki ja Sanan on luonteva yhdistelmä ja laulujen yhteydessä Samu kertoo armosta, Jumalan kohtaamisesta, hengellisestä kasvusta jne. Tilaisuus on tarkoitettu kaikille. Iltapala. Tervetuloa!Toivon Säveliä-ilta lähetyksen hyväksi Evankelista Samu Saarinen vierailee Merikarvialla. Musiikki ja Sanan on luonteva yhdistelmä ja laulujen yhteydessä Samu kertoo armosta, Jumalan kohtaamisesta, hengellisestä kasvusta jne. Tilaisuus on tarkoitettu kaikille. Iltapala. Tervetuloa!

Toivon Säveliä-ilta lähetyksen hyväksi. Evankelista Samu Saarinen vierailee Merikarvialla. Musiikki ja Sanan on luonteva yhdistelmä ja laulujen yhteydessä Samu kertoo armosta, Jumalan kohtaamisesta, hengellisestä kasvusta jne. Tilaisuus on tarkoitettu kaikille. Iltapala. Tervetuloa!

Toivon Säveliä-ilta lähetyksen hyväksi

(02) 551 2300 (kirkkoherranvirasto)