Syntymäpäivät

Seurakunta muistaa kaikkia 80-, 85-, 90- ja sitä iäkkäämpiä seurakunnan jäseniä syntymäpäivänä. Koronarajoituksien vuoksi päivänsankareita muistetaan tällä hetkellä onnittelukortilla. Pyydettäessä tulemme kyllä kotiin onnittelukäynnille. Jos toivotte onnittelukäyntiä, ottakaa yhteyttä kirkkoherranvirastoon p.025512300 ja esittäkää toiveenne.

Yhteissyntymäpäivät

Seurakunta järjesti vuonna 2020 kaikille 90 vuotta täyttäville ja sitä vanhemmille seurakuntamme jäsenille yhteissyntymäpäivät. Juhliin osallistui noin 25 sankaria. Tällaiset juhlat on tarkoitus järjestää myös vuonna 2021, kunhan rajoitukset sen sallivat. Juhlaan lähetetään henkilökohtainen kutsu avecin kanssa.

Vanhat matkalaukut, radio, kalossit ja työkalupakki
Vanha tuoli, selkänojalla esiliina. Räsymattoja lattialla ja pöydälle katettu kahvikattaus ja kuparipannu
Herra antoi elämän, kaiken hyvin johti hän, tähän asti armossansa siunannut on lahjoillansa. Virsi 470