Palvelut
Hau­dan­hoi­to
Mu­siik­ki­työ
Lapsi- ja nuorisotyö
» Päi­vä­ker­hot
» Per­he­ker­hot
» Var­hais­nuo­ri­so­työ
» Nuo­ri­so­työ
» Rip­pi­kou­lu­työ
Dia­ko­nia­työ...
Ai­kuis­työ...
Lä­he­tys­työ...
Kirkolliset toimitukset...

Perhekerhot

PERHEKERHO
Kokoonnumme tiistaisin klo 10-12.30. Kerho on ns. avoin kerho, johon ei tarvitse ilmoittautua. Kokoontumispaikkana on yleensä seurakuntatalon nuorisotilat, poikkeuksista ilmoitamme aina etukäteen. Perhekerhoon ovat tervetulleita lapset ja heitä hoitavat aikuiset. Kerhopäiviimme sisältyy yhdessäoloa, leikkiä, laulua, hartauksia ja joskus vierailevia aikuisia ja pieniä retkiä. Kerhon aikana nautimme yhteisen aamupalan ja siitä perimme tarjoilumaksun 25€/syys-/kevätkausi/perhe, lähetämme laskun postitse syys-ja talviloman jälkeen.

Tervetuloa kaikenikäiset lapset ja aikuiset. Otamme seuraamme ilolla myös uusia perheitä!


Hei, kevät on jo pitkällä mutta vielä muutama kerta tavataan kerhojen merkeisssä:

ti 7.5 Satuhierontaa

JA TORSTAINA 9.5 ISIEN ja LASTEN ILTA Tuorituvalla klo 18 alkaen,
yhdessäoloa, lettuja, makkaranpaistoa ja mehua, kahvia.

ti 14.5 Kevään viimeinen perhekerho pyritään viettämään ulkosalla, jos ei kovasti sada. Suuntana on tänä vuonna Puukoski, kylältä lähdetään pappilan ohi Strikkaan päin ja ajellaan santatietä n.3.5 km, kunnes tulee vasemmalle tienviitta, Niittyniemen lomamökit. Sitä tietä muutama metri ja taas vasemmalle ja pari sataa metriä niin ollaan Puukosken parkkialueella. Anita ja minä pakkaamme kahvit, makkarat sun muut, joten retkellä ei nälkä ainakaan pääse yllättämään. Siellä on tilaa juosta ja on siellä myös kota ja wc. Pyrimme olemaan noin klo 10 paikanpäällä!TAAPEROKERHO ja VAUVAKERHOKevään viimeisissä kerhoissa olemme ulkona, jos säät ovat mukavat...

ma 13.5 srk-talon takapihalla mahdollisuus touhuamiseen

to 16.5 menemme suoraan Tommitädin - leikkipuistoon, otan kahvit/mehut mukaan...

Sitten alkukesällä pidämme PERHEIDEN KESÄKAHVILOITA, takapihalla on ulkoleluja sekä kahvilapöytiä. Olemme auki 10 - 13 neljänä aamupäivänä:
ma 27.5, ke 29.5, ma 3.6 ja ke 5.6

Kokoonnumme maanantaisin nimellä Vauvakerho klo 9.30 -11.00 sekä torstaisin Taaperokerho klo 10-12.30 seurakuntatalon lasten kerhotiloissa. Kerhomaksu kummassakin 10 euroa / kevätkausi /perhe. Lisätietoja voi kysellä lastenohjaajilta 0401976510.
Kerhot soveltuvat vauva-ja taaperoikäisten perheille. Kerhoihin sisältyvät yhdessäolo ja leikkiminen sekä kahvi-ja loruhetket.

Tervetuloa!
Päivitetty 3.5.2019 - Tulostettava versio -
 
 
 Kirkkoherranvirasto • Kauppatie 50, 29900 MERIKARVIA • (02) 5512 300, 5512 174 • merikarvian.seurakunta@evl.fi
Sivuston toteutus: Hakosalo Software OyLisätietoa evästekäytännöstä