Palvelut
Hau­dan­hoi­to
Mu­siik­ki­työ
Lapsi- ja nuorisotyö
» Päi­vä­ker­hot
» Per­he­ker­hot
» Var­hais­nuo­ri­so­työ
» Nuo­ri­so­työ
» Rip­pi­kou­lu­työ
Dia­ko­nia­työ...
Ai­kuis­työ...
Lä­he­tys­työ...
Kirkolliset toimitukset...

Perhekerhot

TIISTAIN TEMMELTÄJÄT,TORSTAIN TENAVAT JA MAANANTAIN MUKSUT

Hei kerhokoteihin, valitettavasti koronatilanne on sulkenut meidänkin kerhotoimintamme kokonaan. Yhteydenpitoa pyrimme pitämään edes vähäisen yllä videoilla, joita laitan WhatsApp-ryhmiin ja jatkossa ehkä seurakuntamme muihin tiedotuskanaviin ( jos vain saan koneet pelittämään jonkun viisaamman avulla... ) Soitella voi myös lastenohjaajan kännykkään 040 1976510 tai viestitellä kerhojen omissa WhatsApp-ryhmissä.

Tässä erikoisessa tilanteessa tärkeää on säilyttää tuttu turvallisuuden tunne perheen pienempien elämässä ja luoda luottamus heidän mieleensä, että tästä kyllä selvitään. Tsemppiä, aurinkoa ja Taivaan Isän siunausta kotopuuhiin.

Kokoonnumme tiistaisin klo 10-12.30. Kerho on ns. avoin kerho, johon ei tarvitse ilmoittautua. Kokoontumispaikkana on yleensä seurakuntatalon nuorisotilat, poikkeuksista ilmoitamme aina etukäteen. Perhekerhoon ovat tervetulleita lapset ja heitä hoitavat aikuiset. Kerhopäiviimme sisältyy yhdessäoloa, leikkiä, laulua, hartauksia ja joskus vierailevia aikuisia ja pieniä retkiä. Kerhon aikana nautimme yhteisen aamupalan ja siitä perimme tarjoilumaksun 26€/syys-/kevätkausi/perhe, lähetämme laskun postitse syys-ja talviloman jälkeen.

Tervetuloa kaikenikäiset lapset ja aikuiset. Otamme seuraamme ilolla myös uusia perheitä!


MAANANTAIN MUKSUT klo 9.30 - 11 ja TORSTAIN TENAVAT klo 10 - 12.30


Kerhoihin ei tarvitse ilmoittautua, ne ovat ns. avoimia kerhoja. Tapaamisiin sisältyvät yhdessäolo ja leikkiminen sekä kahvi-ja loru/lauluhetket.

Tervetuloa!
Päivitetty 26.3.2020 - Tulostettava versio -
 
 
 Kirkkoherranvirasto • Kauppatie 50, 29900 MERIKARVIA • (02) 5512 300, 5512 174 • merikarvian.seurakunta@evl.fi
Sivuston toteutus: Hakosalo Software OyLisätietoa evästekäytännöstä