Tämä sivu on tulostettu Merikarvian seurakunnan internet-sivuilta (www.merikarvianseurakunta.fi) tiistaina 18.2.2020 klo 3:59

Etusivu > Palvelut > Lähetystyö > Nimikkolähetit

Nimikkolähetit

Merikarvian nimikkolähettisopimukset
- Suomen Lähetysseuran kanssa tehty sopimus Annika Utriaisen osalta päättyi 31.12.2017 (Etiopian Aids-orpojen tukihanketyö)

Edellisen sopimuksen sisältömuutoksen kautta Leila ja Kari Pentikäinen jatkavat Annika Utriaisen jälkeen Etiopiassa 1.1.2018, mutta eivät ole vielä saaneet viisumeja työkohteeseen. Leila tulee toimimaan Etiopian työalueen kummilapsityön koordinaattorina, Kari kirkollisen työn koordinaattorina, molemmat toimivat Addis abebasta käsin.

- Suomen ev.-lut Kansanlähetyksen kanssa tehty sopimus Kaakkois-Japanissa on jatkunut Kivirantojen jälkeen 2014 lähtien Arni ja Eeva Hukarin nimikkosopimuksella. Tällä hetkellä Hukareita odotetaan Suomen kotimaanlomalle.

- Lähetysyhdistys Kylväjän kanssa tehty lähetyskohdesopimus aloitettiin 2009 Hanna Lindbergin kanssa ja työtä on jatkanut Sanna Erelä, joka tällä hetkellä on Suomessa.