Palvelut
Hau­dan­hoi­to
Mu­siik­ki­työ
Lapsi- ja nuorisotyö...
Dia­ko­nia­työ...
Ai­kuis­työ...
Lä­he­tys­työ
» Ajankohtaista lähetyksestä
» Ni­mik­ko­lä­he­tit...
» Ni­mik­ko­lä­he­tys­jär­jes­töm­me...
» Lä­he­tys­ta­pah­tu­mat
» Säännöllinen toiminta
Kirkolliset toimitukset...
Palvelut > Lähetystyö > Ajankohtaista lähetyksestä

Ajankohtaista lähetyksestä

Merikarvian seurakunta solmi uuden nimikkosopimuksen Suomen Lähetysseuran kanssa Leila ja Kari Pentikäisen tukemiseksi Etiopiassa kummilapsityössä, jossa Leila toimii työn koordinaattorina (Addis Ababa) ja kirkollisessa työssä, jossa koordinaatorina Kari toimii lähinnä kouluttajana. Uusi nimikkosopimus tehtiin sisältömuutoksena, niin että Annika Utriainen, joka palveli aids-orpojen tukihanketyössä siirtyy vuoden alussa kotimaantyöhön ja jää eläkkeelle ja uusi työpari Leila ja Kari jatkavat samalle kentälle.

Vielä helmikuussa 2018 viisumeja ei Etiopiasta oltu saatu.

Viime vuoden loppupuolella SLS:n palvelupäällikkö Lars Pajuniemi kävi puolisoineen kertomassa Suomen lähetysseuran työstä Dessiessä, jossa olivat vierailleet ja toivat tuoreita terveisiä sieltä päin maailmaa.

Arni ja Eeva Hukarin perhe palaa kotimaahan jaksolle Japanista. Suomen Ev.-lut Kansanlähetyksen kanssa tehty Japanin sopimus jatkuu. Hukarit ovat saaneeet perheenlisäystä ja vierailevat lähettäjäseurakunnissa huhtikuusta alkaen ja ovat tavattavissa Merikarvialla 29.4.2018 sunnuntaina klo 10.

Lähetysyhdistys Kylväjän Israelin lähetyskohde sopimus jatkuu. Merikarvian seurakunta tukee Kylväjän kautta Caspari -instituutin työtä Jerusalemissa. Sanna Erelä on kotimaanlomalla.
Päivitetty 8.2.2018 - Tulostettava versio -
 
 
 Kirkkoherranvirasto • Kauppatie 50, 29900 MERIKARVIA • (02) 5512 300, 5512 174 • merikarvian.seurakunta@evl.fi
Sivuston toteutus: Hakosalo Software OyLisätietoa evästekäytännöstä