Seurakuntavaalit 2018
Vuosi 2017
« Edellinen | Seuraava »

Ystävänpäivä tapahtuma
Seurakuntatalolla vietetään ystävänpäivä tapahtumaa keskiviikkona 13.2. klo 13.00 alkaen. Tilaisuudessa on yhteislaulun lisäksi lapsia vieraina sekä yhdessä olemista ja tekemistä. Lopuksi nautitaan päiväkahvit. Tilaisuus on maksuton ja kaikille avoin. Tervetuloa!
Yhteisvastuukeräys
YHTEISVASTUU 2019 TUKEE LASTEN JA NUORTEN KOULUTUSTA

Merikarvialla keräys avataan sunnuntaina 3.2. klo 10 Perhemessulla ja keittolounaalla seurakuntatalolla.

Kevään aikana kerääjiä ilmestyy katukuvaan Yhteisvastuuliivien ja lippaiden kanssa. Tänä vuonna on mahdollisuus lahjoittaa lipaskeräyksen yhteydessä myös pankkikortilla sekä pankkisiirrolla. Listakerääjiä kiertää Lammelassa, Lauttijärvellä, Luotsinmäellä, Honkajärvellä sekä Riispyyssä.

Maaliskuussa varoja nuorten koulutukseen kerätään Zumba- ja Lavis-tapahtumalla Rysällä la 9.3. klo 11-13, jota vetämään tulee Mervi Silvola.

Päivitetty 30.1.2019 - Tulostettava versio -